Малко повече от седмица ни дели от старта на Survivor 7

...
Малко повече от седмица ни дели от старта на Survivor 7
Коментари Харесай

Какво мисли Владо Карамазов за Survivor 7

Малко повече от седмица ни дели от старта на  Survivor 7 и най-малко все още обещанията на продуцентите са, че риалити формата ще бъде много по-различен от това, което познаваме.
 Survivor 7, Известни и кои ще са новите звездни участници в предаването в новия сезон през 2023 година
Кои ще са звездите в идния Survivor 7

Какво знаем към този момент за седми сезон

Да, участниците още веднъж ще се борят за оцеляване и огромна премия, само че регламентът ще бъде по-различен и този път феновете ще имат значима роля в определянето на ориста на всеки един. В края на предходната седмица стана ясно, че и водещият ще бъде нов.

Това няма да е Владо Карамазов , както сме привикнали през последните сезони на приключенското риалити, а той ще бъде сменен от Ваня Джаферович , който през 2014 година спечели  " Survivor: Камбоджа ". И тази смяна провокира много въпроси и негодувания в обществените мрежи.

Доста постоянно срещани са мненията под формата на мнения, че промяната на водещия е неточност, а самият Карамазов реши също да хвърли малко светлина към протичащото се. В профилите си в обществените мрежи артистът написа, че през последните дни всекидневието му е подчинено на новината, че няма да бъде водещ. 

" Името ми е споменавано хиляди пъти на ден, а аз получих стотици персонални известие с въпроса, за какво не съм водещ. " Това му е посочило, че се е трансформирал в нещо значимо за формат като Survivor и че си е приключил работата както би трябвало.

" Но всичко си има своя край ", написа Владо Карамазов, като разяснява, че няма визия какви са претекстовете на малкия екран за това тяхно решение, само че е сигурен, че са задоволително основателни. Актьорът добавя също по този начин, че няма подписан контракт, който да му подсигурява, че ще бъде водещ на всяко следващо издание на Survivor.

Но не наподобява да тъжи изключително, тъй като счита, че в живота му сега се случват " в действителност хубави неща ". Любовта на Карамазов към формата обаче не се е изпарила, тъй като твърди, че точно той е първоизточника на всички сходни излъчвания и за него е най-истинското и качествено риалити.
 Survivor 7, Воини и кои ще са останалите участници в предаването в новия сезон през 2023 година
Кои ще са “Воините ” в идния Survivor 7

Новият сезон ще е по-дълъг от предстоящото

" А по отношение на Ваня Джаферович, мощно го прегръщам и му поисквам bon voyage в това премеждие ", приключва поста си Владо Карамазов. А в мненията под него също можем да забележим, че по-голямата част от хората не са удовлетворени от промяната му с Джаферович.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР